Det kan ikke blive ringere


Det kan ikke blive ringere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PROGRAMMER: Radio og tv efterlyser idéer til nye programmer. Vi må da håbe, der kommer nogen, så er det snart lige meget hvad, for det kan da ikke blive ringere.

De, der sidder og bestemmer, hvad vi skal se og høre, må ikke have ret megen smag, når de kan holde ud at se og høre deres egen reklame.

Uha! De har så meget med deres smutvej, men det ser ud til, at den er ret ensrettet, og det er desværre indad.

Jeg kan heller ikke forstå, at der er så mange med til at sende f.eks. en sportskamp - alle de kloge folk kan jo fortælle, hvordan kampen skal spilles, og bagefter skal de så forklare, hvorfor det ikke endte, som de sagde.

De glemmer også, at børn også ser fjernsyn - og ser kampene. De har ikke godt af at se og høre de kloge hoveders kritik af spillerne og dommerens kendelser.

Man skal næsten også tro, at de selvglade og snaksalige studieværter får løn efter hvor mange gange, de reklamerer for e-mail og sms, for de kan jo ikke omtale meget, uden der skal sendes et eller andet dertil.

Hvis det for en gangs skyld ikke er en genudsendelse, f.eks. nyhederne, skal der slæbes helt op til flere eksperter ind, men de kan heller ikke få lov til at tale færdig.

Anders Varming, Rødtjørnvej 4, Odense V

Det kan ikke blive ringere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce