Det gode liv: At tænke positivt gør livet bedre


Det gode liv: At tænke positivt gør livet bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Livskvalitet: Forlæng din levetid for dig og dine børn.

Det sværeste er nok at begrænse mobilen og Netflex, men det er ret vigtigt, og bør kun gøres i positiv samarbejde med børnene.

For de voksne gælder det at læse bøger og aviser, og meget gerne opgaver i avisen som kryds og tværs. God søvn for alle, minimalt med sprut, tobak, og gode cykelture erstatter måske din tobakshunger.

Bliver børnene spejder, har de med sikkerhed et godt job som voksne.

Den værste handling ved ens børn, er at være ligeglad, samt at lade ungerne bestemme. Sæt krav, og tal tit og ofte om evt. problemer. Tilkendegiv ofte din kærlighed/tilfredshed til ægtefælde og børn. Skilsmisser har alene "tabere" og kun meget få gevinster. Især for børn.

Børnefamilier har det ofte svært med økonomien, men bare 5-10 pct. af ens "friværdi" til opsparing, gør det muligt til fede ferier og nye og dyre ting en gang imellem. Også med en almindelig løn.

Begræns dit had til naboer, venner, kollegaer og ikke mindst din familie. Selvom tilgivelse er enormt svært, umuligt for mange, er det en vigtig ting i livet. Ikke for dem du hader; de er angiveligt ligeglade, men for dig selv.

Bor du midt i byen, har du angiveligt mange kulturoplevelser, men et liv i udkantsdanmark har også sine fordele. Faktisk lever du længere ved at bo i naturen, have en kat eller hund, og i dagligdagen et monotomt liv, faktisk lever du 10-12 år længere end dem, der bor midt i byer med stres og diesellugt fra bilerne.

Er dine forfædre stadig i live, så giv et ring og et besøg ind imellem. Er de først borte, og du havde minimeret kontakten forinden, bliver du ked af det, især hvis du tænker på, at dine børn og børnebørn nok vil behandle dig på samme måde.

At være meget rig er ofte at have mange synlige og usynlige problemer. Her på Fyn har vi kulturoplevelser i et antal, der næsten er uendeligt.

Et godt liv starter om morgenen, hvor du alene skal have positive tanker om dig selv og dine omgivelser. Glem de små bagateller, og gå gerne selv en lille tur med hunden, inden du farer på arbejdet.

Det gode liv: At tænke positivt gør livet bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce