Det forpligter at være stor


Det forpligter at være stor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fodbold

Pokalkampen mellem FC Fyn og publikumsmagneten Brøndby skal spilles i Odense. Ja, selvfølgelig skal den det, alt andet vil som udgangspunkt være pinligt for os som by.

Søren Damgaard har ret i, at Odense Atletikstadion ikke er sikkert nok til en sådan kamp, og det er Dalum Stadion heller ikke.

Jeg indleder med, at Brøndby er en publikumsmagnet. Brøndby har over mange år oparbejdet et positivt omdømme, og er en klub som angiveligt også mange fynboer støtter.

Mit gæt er, at der til en sådan kamp vil komme mange børnefamilier med blågule tørklæder.

Der vil også komme mange "normale" tilskuere fra lokalområdet.

Desværre er der omkring Brøndby også "unormale" tilskuere, og det er dem, vi er nødt til at gardere os imod.

Som borger i byen kan vi ikke bare se til, at byen og Fyns Politi bruger store, ikke mindst økonomiske ressourcer på at afvikle en fodboldkamp, som for hovedparten af byens borgere sikkert er ganske uvedkommende.

Der er lavet en aftale omkring brugen af det kommunalt ejede Odense Stadion, og den må alle parter naturligvis respektere.

Vi er mange der kan være uenig i detaljerne. At det så skal være nogle relativt små detaljer, som i praksis ligner politisk ageren og spil med musklerne, er ikke acceptabelt.

Fakta er, at vi har valgt nogle politikere til at varetage byens interesser omkring brugen af Odense Stadion, og det er det, de har gjort. At der så fra politisk side tilsyneladende seriøst tales om at bygge et "ministadion", bør vel tolkes som om, at der også i politiske kredse er sået tvivl om, hvorvidt aftalen er til gavn for byen Odense.

Som ledelsen fra OB rigtigt udtaler i avisen, så er der lavet en klokkeklar aftale. Ja, det er i sådanne øjeblikke, at ledelsen i OB og ansvarlige politikere må lave et lille summemøde i stedet for at debatten kører i medier.

Det forpligter at være stor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce