Derouten vil fortsætte

Gunner Pedersen

Derouten vil fortsætte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fynbus

Der er åbenbart ingen ende på de problemer, den nye køreplan for Fynbus har skabt. Mest grotesk er i øjeblikket det kaos, der råder på OBC, som burde have været forudset af planlæggere med blot nogenlunde normal tankevirksomhed.

Og nu prøver man så minsandten at bøde på miseren ved forskellige lappeløsninger, som næppe vil kunne afhjælpe den håbløse situation. Det ser ud til, at man for enhver pris vil undgå at tabe ansigt ved at gå tilbage til den oprindelige ordning, hvor rutebiler og bybusser havde hver sin holdeplads.

Så længe, det ikke sker, vil den katastrofale situation fortsætte, som indlysende nok skyldes, at OBC ikke pludselig kan opsluge dobbelt så megen trafik som før.

Det virker nærmest komisk, at Anker Boye (S) nu bl.a. foreslår, at der oprettes en midterhelle, hvor buspassagerer så kan træde ud og dermed være i mindre risiko for at blive ramt af en bus.

Hvordan skal det fungere? Som bekendt har busserne ind-og udstigning til højre. Skal de så pludselig praktisere venstrekørsel inden for OBC, så man kan komme ud på hellen?

Derouten for Fynbus vil fortsætte med voksende underskud og deraf følgende indskrænkninger, som igen medfører dalende passagertal. Det vil igen medføre stigende billetpriser, hvorved man vil miste endnu flere passagerer - altså skruen uden ende.

Og der er endnu flere kritikpunkter at fremføre. For beboere i Skt. Klemens, hvor der bor mange gamle mennesker, er det nu umuligt at komme til OUH med bussen, da den tidligere rutebil, som kørte dertil på Stenløsevej, nu har fået en anden rute.

Det er katastrofalt og er aldeles uforståeligt, da der end ikke er rimelige omstigningsmuligheder.

Vi har også svært ved at se, hvorfor linje 42's afløser, 110 og 111, er fjernet fra Skt. Klemens Vej og nu kører ad Stenløsevej, som på den pågældende strækning kun har få beboelseshuse i modsætning til omtalte område i selve Skt. Klemens.

Den "erstatning", vi har fået i form af S 3, er nytteløs, da den ikke gør det muligt at komme til centrum og kun kører én gang i timen - så at sige altid helt tom.

Derfor: Erkend jeres fejltagelse og lad os få det gamle system tilbage.

Derouten vil fortsætte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce