Der skal skabes vindere


Der skal skabes vindere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alfred Hansenkandidat til amtsrådet for Fyns Amts Borgerliste,Hole Skovvej 6, Odense.

VUC: En uheldig kombination af et folketingsvalg og et kommunalvalg gør, at væsentlige emner lokalt og på amtsligt niveau ikke bliver drøftet.Folketingsvalget drejer sig tilsyneladende mest om, hvem der skal have regeringsmagten, selv om det vel ikke gør den store forskel. Partierne i amtsrådet går mest op i, hvem der skal være amtsborgmester, selv om de i virkeligheden burde interessere sig mere for, hvad der rører sig blandt borgerne.

Således savner jeg fra det nuværende amtsråd nogle klare tilkendegivelser om, hvilke konkrete planer man har for at forbedre de unges muligheder i de gymnasiale uddannelser og på VUC?

Fyns Amts Borgerliste har en klar holdning til, hvilke initiativer der snarest bør tages. Udgangspunktet er, at undervisningen struktureres med det hovedformål, at vi i uddannelsessystemet skaber vindere og ikke tabere. Der skal sikres gode samarbejdsmuligheder mellem de gymnasiale uddannelser, og klassekvotienten skal sættes ned til maksimalt. 24. Merudgiften hertil tjenes så rigeligt ind ved, at færre falder ud af systemet, fordi indlæringsmulighederne forøges, og den enkelte elev bedre kan følge med.

Borgerlisten er meget optaget af, at amtet styrker og udbygger VUC lokalt i yderområderne. VUC har forlængst. bevist sin berettigelse ved at tilfredsstille et stort behov hos den voksne del. af befolkningen. Samtidig er VUC og andre uddannelsesinstitutioner af uvurderlig betydning for lokalsamfundenes kamp for at overleve.

Der skal skabes vindere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce