Der skal gang i byggeriet


Der skal gang i byggeriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HANDLINGSPLAN: Ejere af parcelhuse og ejerlejligheder har fået en mulighed et vældigt løft i forbruget. Priserne tordner opad, og renten er lav. Slet ikke så tosset, hvis man vel at mærke har sit på det tørre. For samfundet er det uholdbart, at så mange penge frigøres til privat forbrug, uden at der er en produktionsmæssig baggrund for disse papirpenge. Hvis boblen brister, trækker det mange konsekvenser med sig.

For de unge, der søger en god bolig, er det meget svært at få økonomien til at hænge sammen med det ekstremt høje prisniveau på boliger.

Der foregår en enorm omfordeling til en her-og-nu glæde for ejerne, og til skade for især de unge, som ikke har foden under eget parcelhustag. Prisstigningerne kan dæmpes ved, at der bliver udbudt flere af de eftertragtede varer - altså skal der bygges flere boliger. De gamle huse skal renoveres og der skal gang i byfornyelsen.

Det giver flere gode gevinster. Priserne dæmpes, folk får flere valgmuligheder og de unge får lettere adgang til gode boliger. Og der vil blive skabt en bedre og mere stabil beskæftigelse i byggefagene og i de virksomheder, der leverer til branchen. Dermed kommer der også flere af de eftertragtede lærepladser.

Der skal sættes et ambitiøst mål for både boligbyggeriet, beskæftigelsen og uddannelsesindsatsen. Der skal udarbejdes en konkret handlingsplan for de kommende år.

Hvad venter vi på ?

Der skal gang i byggeriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce