Der skal bedre faciliteter til


Der skal bedre faciliteter til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

banecykling

Med dette indlæg er det mit håb, at Odense Byråd til efterårets budgetforhandlinger vil være positivt indstillet over for hjælp til videreførelse af en cykelbane i det, der tidligere er blevet kaldt en cykelby.

Ingen sportsarena i byen har fostret så mange mestre som byens kære gamle cykelbane. Selv flere verdensmestre og utallige danske mestre er opfostret ude på banen i Bolbro.

Til byrådet kan det fortælles, at netop Odense er næsten totalt dominerende i banecykling. Det må da tælle positivt og bør ikke stoppes på grund af pengeproblemer. Glem heller ikke, at Odense endda har et par af byens fine cykelryttere med til OL i Kina, nemlig Casper Jørgensen og supertalentet og tidligere verdensmester Alex Rasmussen.

Hvilke andre sportsgrene i Odense kan fremvise lignende resultater? Ingen.

Derfor må provinsens banecykling ikke gå tabt. Der skal bedre faciliteter til at holde liv i de mange talenter. Helst med en overdækning af banen eller en eventuel ny mindre bane.

Til slut håber jeg for alle cykelrytterne, cykelfans og for banesportens skyld, at efterårets budgetforhandlinger vil være positivt stemt over for banecykling.

Det er guld værd at beskæftige de unge mennesker med en sport, der vil give dem mange gode timer.

Der skal bedre faciliteter til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce