Der må vises handlekraft

Sanne Skougaard Andersen

Der må vises handlekraft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

strejke

af sanne skougaard andersen

Ternevej 58, Odense NV

Det er dybt forkasteligt, at et moderne samfund som vores overhovedet kan tillade, at vi bliver sat sådan på standby, som er tilfældet med de strejkende pædagoger og ikke mindst vores sygeplejersker.

Glemt i forhandlingers sludder for en sladder er forældrenes efterhånden svære kabale i kampen om at få dagligdagen til at hænge sammen med at få vores kære børn passet samtidig med at passe arbejdet. Feriefridage og omsorgsdage bliver brugt i et væk. Det er dage, der ellers er beregnet til, at travle familier i løbet af hele året kan få et pusterum sammen i familiens skød og lade op.

Der er heldigvis en del, der har bedsteforældre, der kan afhjælpe toppen af spidsbelastningen og tage over nogle dage, men det er langtfra alle, der er så heldige.

Ugerne går, og det er familiens feriedage, der må tages hul på for at klare det, og det er simpelthen for langt ude og umenneskeligt for børnene og deres forældre.

Men det allerværste af det hele er at se, og det er kun få, der har været fokus på i medierne, de syge mennesker, der lider ud over smertegrænsen på grund af manglende behandling. Patienter der bliver sat op i smertelindring for at klare sig bare til næste dag osv.

Vi lever i år 2008, og det er folk med lange uddannelser, der har ansvaret for forhandlingerne af overenskomsterne for os alle. Det er utroligt, at der kan gå op til en uges tid imellem, de sætter sig til forhandlingsbordet igen, når de ikke kan blive enige.

Det er høje tid, at regeringen viser noget handlekraft med et politisk indgreb.

Der må vises handlekraft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce