Der er intet at smile ad


Der er intet at smile ad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

trafikplan

Søndag den 24. august træder en ny buskøreplan i kraft for Odense Kommune, og i den forbindelse har vi fået omdelt en brochure kaldet "Fremtidens Fynbus".

Forsiden er præget af to smilende herrer, rådmand Anker Boye og bestyrelsesformand i Fynbus Steen Møller, som bl.a. udtaler, at det er Danmarks bedste trafikplan.

Lad os håbe, de får ret, men vi tvivler på det.

Med hensyn til ændringerne af servicebussernes ruteplan vil det efter vores mening ikke give os ældre gangbesværede, rolatorbrugere og kørestolsbrugere meget at smile ad.

En medarbejder fra Fynbus udtaler frejdigt til avisen, at han er pavestolt over den nye ruteplan for servicebusserne og understreger, at nu kan vi "gamle" rigtig bruge dagen på at cirkulere rundt i den enkeltes lokalområde.

Noget tyder på, at han ikke helt forstår vores behov og ikke på noget tidspunkt har sat sig ind i tingenes tilstand.

Ændringerne medfører, at visse plejehjem, ældrecentre, ældreboliger og eksempelvis Højme Svømmehal mister deres servicebus og er tvunget til at gå kortere eller længere til de ordinære busser.

Samtidig er linjeføringen efter vores opfattelse - lagt ud på strækninger, hvor der overhovedet ikke bor aldersgrupper, som kunne tænke på at benytte sig af servicebussen.

Vi tør ikke tænke tanken til ende, hvad der kan ske, når vi skal stige på de ordinære busser med mange mennesker og hurtig afgang.

Desværre tror vi, at den nye ruteplan vil afholde mange af os ældre fra at bruge bussen og dermed afskærer en del mennesker fra at komme på den daglige "udflugt".

Der er intet at smile ad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce