Den går vist ikke en gang til


Den går vist ikke en gang til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ARVEFØLGE: Ifølge en opinionsundersøgelse ser et flertal af danskerne gerne en ændring af tronfølgeloven, så Marys og Frederiks førstefødte (hvis de får børn!), skal arve tronen, uanset køn - i modsætning til den nuværende lov, der lader tronfølgen passere videre til en eventuel lillebror. Det kræver imidlertid en grundlovsændring.

Lur mig, om det ikke er de ændringsliderlige kredse, der nu tror, man kan lokke vælgerne til stemmeurnerne ved at fylde os med falsk kongerøgelse og dermed skjule det egentlige formål: en grundlovsændring med henblik på at fjerne Danmarks sidste rest af suverænitet i Eurounionen.

Det var Venstres bondesnu Erik Eriksen, sammen med dronning Ingrid, som i 1953 narrede danskerne til stemmeurnerne om en ny grundlov ved at finde på fidusen om ændring i tronfølgeloven til fordel for vor nuværende Margrethe, efter at man i årevis havde latterliggjort arveprins Knud og hans familie.

Mon interessen for Danmarks elitefamilie (der til daglig vist ikke hylder nogen ligeberettigelse) også rækker til endnu en gang at narre vælgerne til at lukke øjnene for kendsgerningerne ved at indbilde "folket", at det har nogen som helst betydning for landets ve og vel, om vi har en konge eller en dronning.

I 1953 anede folk ikke, hvad udtrykket "afgivelse af suverænitet" dækkede over. Det gør vi i dag. Spørgsmålet er næste gang ikke, om den arveberettigede ser mere eller mindre begavet ud, men om vi foretrækker en konge eller dronning i et selvstændigt Danmark - eller vi vil gennemføre royal ligeberettigelse i et nordligt lillesogn af et millionstort Euroland.

Den går vist ikke en gang til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce