Den falske Muhammed


Den falske Muhammed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Terror: Vi accepterer intet udenlandsk angreb på vores ytringsfrihed, men når det er sagt, har vi stor respekt for andres følelser. Det gælder også og i særdeleshed religiøse trosretninger så som islam.

Muhammedtegningerne ville sikkert aldrig være blevet tegnet, såfremt islamistiske ekstremister ikke udsendte dødstrusler mod alle de, der ikke kan tilslutte sig deres falske fortolkning af koranen og dermed Muhammeds hellige skrifter.

95 procent af alle muslimer er troende i ordets ædleste betydning, og har dermed krav på respekt om deres religion.

Krigen og tegningerne er derfor udelukkende opstået som følge af de 5 procent fanatikere, der misbruger koranens hellige skrift i deres magtbegær ved at myrde og sprænge anderledes tænkerne i luften.

Så når der opstår en gigantisk protest i form af en "Muhammed" med en bombe i en turban, er det et fantom-billede af ekstremisternes falske Muhammed, som ikke eksisterer

Den dag de terror-baserede ekstremisters misbrug af den altfavnede hellige " Muhammed" ophører, vil karikaturtegninger også ophøre af respekt for de 95 procent rettroende muslimer, det er ikke deres Muhammed, karikaturtegningerne er rettet imod,

Den er kun rette mod den falske, som de 5 procent har opfundet i deres kamp om den religiøse magt.

Den falske Muhammed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce