Den åndelige verdens regler


Den åndelige verdens regler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HOMOSEKSUALITET: For at runde emnet af, så er mennesker ikke skabt til at være homoseksuelle. Skabelsen er noget, der ligger forud for udviklingen, og således også forud for forskning i ogudviklingen af fostre.

Denåndelige verden er, som den er, og den ændrer sig ikke ved, at vi ikke tror på den, eller vi synes, at den skulle være anderledes. Og ligesom der er nogle regler her,så er der også nogle i den åndelige verden, som vi må holde. Hvis vi f.eks. ikke overholder færdselsloven, kan vi godt indse, at det vil blive til ulykke både for os selv og for vores medtrafikanter.

Og når det drejer sig om den åndelige verden, så gælder det samme også, at hvis vi ikke følger reglerne,så bliver det ligeledes til ulykke for os. Ligeså sikkert, som vi heller ikke kan ophæve tyngdeloven, bare fordi vi ikke kan lide den eller ikke forstår den, så forsvinder disse regler i den åndelige verden heller ikke,bare fordi vi ikke kender dem.

Den åndelige verden er noget virkeligt, som vi må forholde os til. Uanset om vi vil tro på det eller ej, så er den der. Vi står lige midt i den, og hvis vi derfor ikke forholder os til den og lærer at manøvrere i den, så vil den manøvrere med os. Og dette har ikke noget med forskning af fostre eller udvikling at gøre. Det har noget med Guds Ord at gøre.

Det er det, jeg har prøvet at fortælle. Og jeg ved, at der er nogle, der har fået fat i det, fordi de lytter, når Gud taler.

Den åndelige verdens regler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce