Debat om besparelser på børneområdet: Der er noget galt på Nordfyn


Debat om besparelser på børneområdet: Der er noget galt på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Signe Skov, Lindevej 26, Veflinge
Bogermøde om skolelukninger
Debat. 

Debat: Hvordan kan en forvaltning igen lave besparelser på skoler og børnehaver?

Er det fordi, vores børn bare er brikker i et spil ?

Så vidt jeg ved, er Nordfyns Kommune en rig kommune, der kom ud af år 2017 med et pænt overskud!

Det er svært at forstå, at for under et år siden, stod de på nakken af hinanden og lovede guld og grønne skove. Ingen skolelukning og ro til børnefamilierne på dette område. Sikke en gang valgpludder. Politikerne på Christiansborg siger, de vil udkants-Danmark, den politik er åbenbart ikke nået til Nordfyn!

Hvorfor skal alt centreres i Søndersø, Otterup, Morud og Bogense? Vi kan jo ikke alle sammen bo i disse byer! Ud over dette skulle Nordfyns forvaltning og politikere tænke over, hvordan de fire byer nogensinde skulle kunne rumme hele oplandet? Og hvor mange børn der ikke vil kunne trives på store skoler og institutioner og vil blive tabt på "gulvet", og at de små byer vil lukke på sigt.

Jeg synes, det er en skam, at afdelingsleder på Havrehedskolen og politiker går ud og siger, at Veflinge-afdelingen bliver valgt fra! Veflinge skole er en af Danmarks bedste skoler. Kunne det tænkes, at det er fordi, det er en mindre skole med mindre antal elever i hver klasse, så alle bliver set og hørt, og Veflinge skole har et pænt antal elever i hver klasse.

Hvis I spørger fagfolk på børneområdet, så kan det ikke lade sig gøre at komme rundt om 20 til 28 elever i hver klasse. Så derfor vil mange børn blive overset, ikke hørt og tabt på gulvet. Men der er efterhånden blevet sparet så meget på de menneskelige områder, at der er for få lærere og pædagoger på skoler og institutioner.

Der må være andre områder, der kan spares på, så det ikke altid skal være vores medmennesker i samfundet!

Hvis der overhovedet skal spares. Nordfyns Kommune kom ud med et overskud på den ordinære drift på ca. 90 millioner.

Debat om besparelser på børneområdet: Der er noget galt på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce