Debat: To ører og en mund


Debat: To ører og en mund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jane Yndgaard, Gersøvej 12, Otterup, kandidat Dansk Folkeparti
Peter Leth-Larsen
Debat. 

Der skal ske udvikling og vækst i byerne, men også i landområderne. Der skal sikres liv i landsbyerne. Dansk Folkeparti Nordfyn ønsker udvikling frem for afvikling. Kommunens befolkningstal er flot stigende. Vi er en landkommune med ca. 55 procent af borgerne bosat på landet. De store byer blomstrer, men det skal de små byer også.

Borgerinddragelse og samarbejde med frivillige ildsjæle skal styrkes og fremhæves. Frivillige ressourcer er omdrejningspunktet i mange foreninger. Enorme kræfter kan rejses, når et lokalområde står sammen og har noget på hjerte.

Lokalrådene blomstrer på Nordfyn og har fingeren på pulsen, lige dér hvor hjertet slår godt eller måske har brug for lidt aktiv hjælp. Lokalrådene skal inddrages mere fremadrettet. Jeg vil gerne investere mere økonomisk i dette samarbejde.

Vi kan som politikere sætte de økonomiske rammer i, fx, puljer, der kan søges. Men det er borgerne og de lokale udviklingsplaner, der skal pege på indholdet. Landdistriktsrådet Nordfyn er her en vigtig medspiller. Jeg ønsker, at de politiske beslutninger træffes så tæt på borgeren som muligt. Vi skal som politikere turde lytte til borgerne, også selvom vi ikke hører det ønskede svar. Høringssvar skal i endnu højere grad inddrages. Valgtid er lig med løfter om guld og grønne skove, men en sund fornuft og stor respekt for borgerne, der udarbejder høringssvar mm, fordi de har noget på sinde, skal tages alvorligt.

Debat: To ører og en mund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce