Debat: Politikere, I er en skandale
Af: Lillian Pedersen, Højvangen 15, Munkebo

Et læserbrev blev bragt på Facebook, så vi der åbenbart er flere end de ni i gruppen, "Nej tak til kæmpevindmøller i Munkebo", selvom det er svært at få fakta mod løgn i medierne, som ret ensidigt har de oplyst om denne sag gennem borgmesteren og Hansborg.

Der er åbenbart store interesser på spil her. Det er bare ikke for borgerne. Det er ikke for arbejdspladser. Det giver ikke indtægter til kommunen, forbedrer ikke miljø, ødelægger dyreliv - det forringer borgernes huse i værdi helt op til 35 - 40 procent. Totalt kan det give gener til omkring 1000 beboere i området. Det koster borgerne i omegnen af 80 millioner i støtte penge til Energi Fyn - et helt almindeligt privat firma. Det er svært at vurdere, om 3/5 dele af byrådet kan lade sig føre bag lyset, eller om de bare ikke gider passe deres, som de er valgt til.

Ingen lokale får gavn af dette kun gener. Hvorfor varetager de ikke borgernes interesser? Er der noget, vi borgere ikke ved, eller ikke bør vide? For de forklaringer Hansborg kom med, gør ham kun til grin, Enhedslisten det samme. SF er en dikkende lammehale. Hvis I vil have affolket Munkebo, så sig dog det er målet, ligesom vi siger, at vi håber at få demokratiet genindført og få disse utrolig dårlige repræsentanter for demokrati ud og langt væk fra lokalpolitik i Kerteminde kommune. I er en skandale, men dygtig til at pleje egne interesser. Det må være utroligt svært for de 2/5 dele, der gerne vil være loyale for borgerne at sidde i dette moras, men tak for det.