Debat: Parkeringsvagterne skræmmer livet ud af byen


Debat: Parkeringsvagterne skræmmer livet ud af byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørgen Nørregaard Dahl, Grønnegade 49, Faaborg
Billede
Debat. 

Det hænder man tager fejl, og så er det jo på sin plads at komme med en undskyldning. Jeg vil gerne komme med en undskyldning til borgmesteren og det samlede byråd både det nye og det gamle. Frygten for at få et hobetal af parkeringsafgifter har vist sig helt ubegrundet. Siden byrådet tog den geniale beslutning at ansætte nogle flittige og nidkære parkeringsvagter har jeg stort set kunnet få en lovlig parkeringsplads hver dag. Det synes som om midtbyen er som blæst for biler. Onde tunger siger, at rygter om flere hundrede bøder har skræmt dem væk.

Snart begynder der vel også at lukke flere butikker. Hvem vil dog betale 30 kroner for et franskbrød, hvis man skal lægge 510 kroner i afgift oveni? Slagteren og de forretninger, der har mad ud af huset, kan vel også komme til at se langt efter kunderne. En lørdag formiddag i midtbyen måske med frokost. Det tager mere end to timer og så kan du forvente en regning oveni på 510 kroner. Hvem vil betale det? Nej, de bliver væk, men så bliver der heldigvis mere plads til os andre, der bor her.

Når byen først begynder at lukke, går det virkelig stærkt og en gang lukket, altid lukket.

Selvfølgelig skal der ikke være parkeringsanarki i midtbyen. Men tidligere var det ikke det store problem at finde en parkeringsplads, så hvorfor dette skridt. Der har måske været en enkelt idiot eller to, som ikke har kunne finde ud af at parkere uden at være til gene for andre. Men de kunne vel få en venlig henstilling fra politiet. Det gjorde heller ikke noget, at de viste sig lidt oftere i byen. Vi har jo tilsyneladende nogen her, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentlig.

Næste skridt i denne føljeton er tanken/planen om at flytte hjemmeplejen til Grønnegade 72. Der ligger jo en dejlig stor parkeringsplads lige ved siden af. Den plads kan man vælge at inddrage til hjemmeplejens bilpark. De skal vel ikke gå helt ned til Bryggergården efter deres biler. Endnu en ligkiste til at lukke byen.

Snart er der vel kun os gamle tilbage i midtbyen. Så kan vi gå og brokke os over en by i forfald. Men der plads til vores biler og hjemmehjælpen er indenfor gåafstand.

Debat: Parkeringsvagterne skræmmer livet ud af byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce