Debat: Øhavsmuseet ind på slagterigrunden, tak


Debat: Øhavsmuseet ind på slagterigrunden, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Klaus Thormann, Fjordtoften 10, 5600 Faaborg, kandidat for Socialdemokratiet
Billede
Debat. 

Lokaldebat: Et gammelt latinsk ordsprog lyder: "Det er menneskeligt at fejle". De færreste kender dog fortsættelsen af ordsproget, der lyder: "Men at fremture i fejlbarlighed er umenneskeligt."

Ved en havnevandring forleden, hvor man angiveligt søgte gode ideer blandt borgerne, blev det pointeret, at man så hele havneområdet og busterminalen som udviklingsområde, og man lod skinne igennem, at intet var klappet af på forhånd.

Nu meddeler afgående Jakob Holm (SF), at man ikke vil være med til at lægge Øhavsmuseet på slagterigrunden? Man bruger nu samme fejlbarlige teknik, som blev taget i anvendelse omkring flytningen af busholdepladsen, hvor man også påstod, at man havde travlt. Alt var afgjort på forhånd, og man spurgte så borgerne, tilsyneladende for syns skyld, uden hensyntagen til sund fornuft og lokale erfaringer. Nu gør man det igen.

Kritiske indlæg om beslutningerne anses som modstand mod udvikling og betegnes som et typisk faaborgenserproblem. Men vi er altså mange her, der gerne vil have udvikling i Faaborg - vel at mærke fornuftig udvikling. For det er ikke altid fornuften, der råder, når eksperter og embedsmænd, der for manges vedkommende end ikke er bosat i vores kommune, skal indrette vores levested.

Lyt nu til "Vores Havn" - og tag nu rådene fra de borgere, der nåede at ytre sig ved workshoppen for nylig, alvorligt. Gentag ikke de tidligere fadæser - vi har ikke brug for flere turistbureau- og busholdepladssager. Nu må man tage borgerne i Faaborg alvorligt og ophøre med, "at fremture i fejlbarlighed". 

Øhavsmuseet bør ligge på slagterigrunden. Så lyt dog. 

 

 

Debat: Øhavsmuseet ind på slagterigrunden, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce