Debat: Miljøstyrelsen til udviklingscenter DCA


Debat: Miljøstyrelsen til udviklingscenter DCA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Steffen Møller, Rysinge, Konservative i Faaborg-Midtfyn Kommune
Billede
Debat. 

Læserdebat: Miljøstyrelsen skal flytte til Fyn - Odense. Vi er klar til at byde alle velkommen. Et område tæt ved Årslev er beliggende i både Odense Kommune og Faaborg-Midtfyn Kommune. De snart tomme bygninger, der tidligere husede Aarhus Universitets forsknings- og udviklingscenter DCA, er velegnede til formålet. Bygningerne er klar til indflytning med laboratorier, kontorer og udenomsfaciliteter, der kan anvendes til mange formål, specifikt til kontor, laboratorier og mødevirksomhed. Og så er området i cykelafstand fra Syddansk Universitet, fra motorvejen, fra et velfungerende nærområde med gode billige boliger, en spændende udvikling, bl.a. med iværksætterhus, gode skoler og levende lokalt sammenhold.

De 440-500 medarbejdere kan finde sig til rette i de eksisterende perfekte lokaler samt med en tilbygning, som kan etableres i direkte tilknytning til ejendommen, der i sin helhed allerede er ejet af Slots- og Ejendomsstyrelsen.

Så de to socialdemokratiske borgmestre i Odense og Faaborg-Midtfyn har noget at snakke om med de fynske folketingsmedlemmer. Der skal ske noget hurtigt. Ellers kommer der alle mulige fantasiprojekter i spil.

Tænk at kunne spare nybygningen af et stort nyt kontor-/laboratoriekompleks - spare skatteborgerne for ekstra skatter (450 arbejdspladser med laboratorier mv. koster minimum 1,4 milliarder kroner at nyopføre). En udbygning af de eksisterende faciliteter kan gøres for i størrelsesordenen 350 millioner kroner.

Debat: Miljøstyrelsen til udviklingscenter DCA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce