Debat: Kunstnere: Lad os købe Strandgård


Debat: Kunstnere: Lad os købe Strandgård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Strandgårdens malere v. Vagn Løye, Kystvænget 1, Kerteminde
Billede
Debat. 

Åbent brev til Kerteminde Kommunes politikere:

Tak for jeres hjælp til at leje stuehuset på Strandgården. Specielt vil vi takke Hans Luunbjerg, Jesper Hempler, Lars Ole Valsøe, Knud Skov Ahrnkiel, Jesper Schmidt-Nielsen og Lene Bjerregaard.

Vi er ni malere på Strandgården og holder åbent for borgere og turister - om sommeren gerne en hel uge sammen med - men ellers den første søndag i hver måned. Vi har mange besøgende og kunne godt tænke os at udvikle virksomheden lidt. Måske kunne det være attraktivt at indrette et mindre museum for landskabsmaleri eller for lokale kunstnere. Endvidere vil vi gerne afholde kurser i maling.

Vi kunne derfor ønske at kunne købe Strandgårdens stuehus af Kerteminde Kommune, hvorefter vi giver huset tilbage til kommunen med en klausul om at kunne bruge til formål indenfor malerkunsten. Huset trænger til en forbedring, og denne kunne planlægges samtidig med. Vi forestiller os at skaffe midler bl.a. ved søgning i fonde. Købet af huset vil således kunne give kommunen en indtægt, ligesom alle løbende udgifter betales af malerne på Strandgården. Kan I politikere støtte dette forslag?

PS. Jeg synes I skal have ros for at enes godt omkring mange sager - herunder konstitueringen - men dog et lille hjertesuk: Kunne I måske overveje at undlade private boliger på havnen i Kerteminde - så havnen bliver et fælles område for alle.

 

Debat: Kunstnere: Lad os købe Strandgård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce