Debat: Knud Arhnkiel har jo desværre ret


Debat: Knud Arhnkiel har jo desværre ret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørn Pedersen, Højvangen 15, Munkebo
Knud Skov Ahrnkiel
Debat. 

Politiet - og for den skyld også politikerne - har ikke styr på noget som helst i forbindelse med såkaldte flygtninge og emigranter. Det ene bevis efter det andet på dette er fremført og dør i uvidenhed og konfliktsky handlinger. Eksempel: 40 fremmede sættes i arbejde på Fyn, de skulle være i bl.a. supermarkeder o.lign. i tre måneder. Da de var gået, var der fire tilbage - de øvrige "dampede" bare af.

Politiet kan ikke komme i Vollsmose, hvor der er over 80 procent fremmede, og der er bl.a. brugt rigtigt mange millioner fra Landsbyggefonden til sociale projekter; penge der burde være brugt til at forbedre almene boliger, og værst: Det har ikke hjulpet.

Der er store problemer i rigtigt mange almene boligforeninger med disse såkaldte "nydanskere", som hverken kan eller vil leve som danskere, men øjnene er lukkede hos politi og politikere - om de er bange for dem eller for deres job og Enhedslistens rabiate holdninger, er svært at se, men tænk lidt mere på de mennesker, der bor og er født her; de betaler de utrolige summer, der postes ud i ulandshjælp, og de formuer fremmede rager til sig her i Danmark, og for den skyld Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien, Grækenland m.m.

Heldigvis er der flere, der ser problemerne - selv i Kerteminde Byråd, og så har han bare at holde kæft! Dette stoppes kun ved at rette fejlene og sige sin mening. Tak, Knud Ahrnkiel, for at du tør sige det, mange tænker, men ikke tør sige. Det har intet med had at gøre, for nogle er velintegrerede, og de er hjertelig velkomne. Voldelige og andre er det ikke - vi får se, hvad valget siger.

Debat: Knud Arhnkiel har jo desværre ret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce