Debat: Hede ønsker for bibliotekerne på Nordøstfyn


Debat: Hede ønsker for bibliotekerne på Nordøstfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Inge Laurvig-Borch, Andekæret 93, Kerteminde Biblioteks Venner, samt Annegrete Gaarde, Munkebo Biblioteks Venner, og Eva Gadegaard Sørensen, Lang

Sorggruppe
Debat. 

Kerteminde, Langeskov og Munkebo Biblioteks Venner, som repræsenterer ca. 300 medlemmer, vil gerne gøre borgmesteren og det nye byråd opmærksom på vore hede ønsker for vore tre biblioteker i kommunen.

Vi ønsker brændende, at Langeskov Bibliotek (og Lokalhistorisk Arkiv og Forening) bliver flyttet til det tidligere Langeskov Rådhus. Lokalerne er velegnede, det kommer til at ligge centralt og biblioteket vil få nye lånere/besøgende, bl.a. pendlere, studerende og handlende. Biblioteket som byens kulturhus vil få en helt ny betydning, ja være identitetsskabende for lokalsamfundet Langeskov.

For Kertemindes vedkommende har vi erfaret, at mange studerende, der kommer hjem fra Nyborg og Odense, lige smutter indenfor på biblioteket, når de ankommer til rutebilstationen. Besøgstallet er øget også takket være den nye åbningstid. Ønsket her er derfor mere plads, plads især til børn og unges bøger, til aktiviteter og personale. En etage på det gamle posthus er en relativ billig løsning, som ville være en kæmpe forbedring af de eksisterende forhold.

Munkebo Bibliotek har meget fine forhold, som vi ikke har specielle ønsker til. Biblioteket er meget tilfreds med de nye åbningstider og har klart fået flere brugere.

Til sidst vil vi påtale personaleforholdet. Vi har et enestående personale, som tryller med de få timer, de har til tre biblioteker. De fortjener at blive opnormeret.

Debat: Hede ønsker for bibliotekerne på Nordøstfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce