Debat: Flot byggeri - forkert placering


Debat: Flot byggeri - forkert placering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Niels Erbo Andersen, Enggade 7, 5300 Kerteminde
Billede
Debat. 

I Fyens Stiftstidende fredag den 2. marts blev Kerteminde by præsenteret for et rigtig flot byggeri med nye visioner og spændende udseende.

Intet ondt ord om byggeriet, men placeringen tæt på et område med halvanden etages boliger er da helt uforståelig.

Dette flotte byggeri burde jo ligge på den tomme grund ved Kerteminde Havn. Her ville det passe ind med de seks etager, som svarer stort set til de siloer, der har stået der i mange år. Om de seks etager så skal placeres op ad den høje FAF-silo eller vendes om ud mod Storebælt som en skibsstævn, er op til bygherren.

Jeg håber virkelig Kerteminde Kommune vil anvise en grund til en favorabel pris på havnen, så DS- Bolig kan placere denne flotte ikoniske bygning her i stedet for. Det er der da nogle visioner i, og det kan forhåbentlig danne grundlag for andre flotte byggerier på havneområdet.

Det er ufatteligt, hvis Kerteminde Kommune vil udarbejde en lokalplan, der giver mulighed for her ved Kertemindehallerne som det eneste sted i byen at bygge helt op i seks etager.

Det vil jo totalt skygge for de nærliggende villaer, og bygningen vil stå som en kæmpe mur, når man kører på Odensevej.

Skal den gamle bygning (Dyrehaven) absolut fjernes, håber jeg, at DS Bolig finder et andet, lavere og til stedet passende byggeri at placere på grunden.

Med håb om at byrådet m.fl. tænker sig godt om i forbindelse med lokalplanen.

Debat: Flot byggeri - forkert placering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce