Debat: FMK-politikere vil bare busser


Debat: FMK-politikere vil bare busser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Af Hans Stavnsager (S), borgmester, Søren Kristensen (V), formand for teknik- og miljø og Kristian Nielsen (V), medlem af bestyrelsen for Fynbus.

Billede
Debat. 

Læserdebat: I de seneste uger har der været meget opmærksomhed om mulig nedlæggelse af flere regionale busruter på Fyn, som bl.a. betjener mange borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det er vigtigt at holde fast i, at intet er besluttet - det er kun et forslag, som skal diskuteres videre, inden en endelig beslutning skal træffes til maj.

Men fra Faaborg-Midtfyns side ser vi med stor alvor på forslaget, og vi vil gøre vores yderste for, at det ikke bliver til virkelighed. Ruterne er helt centrale for mange af vores borgere. De betyder, at vores unge kan komme til deres uddannelsessted både inden- og udenfor kommunen; at vores jobsøgende kan komme frem til jobcenter og mulig arbejdsplads; at vores ældre kan komme til lægen eller deltage i sociale aktiviteter sammen med andre.

De udgør kort sagt en helt vital livsnerve for kommunens borgere.

Det er ærgerligt, at der er skabt så meget usikkerhed i denne sag - ikke mindst fordi det netop er i denne tid, at bl.a. de kommende gymnasieelever skal indsende deres ansøgninger. Vores budskab er, at I roligt kan søge ind på vores lokale uddannelsessteder - vi skal nok sørge for, at I kan komme frem til dem.

Vi er allerede nu i fuld gang med dialogen med vores kolleger fra resten af Fyn. Vi oplever stor forståelse for vores synspunkter, og vi er sikre på, at det vil lykkes af finde en fælles løsning, som ikke forringer den kollektive trafik i Faaborg-Midtfyn.

Debat: FMK-politikere vil bare busser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce