De trænger til opbakning


De trænger til opbakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

familiepleje

1. september inviterer Socialpædagogerne Lillebælt de omkring 290 medlemmer, der arbejder som familieplejere, til Familieplejernes dag - et arrangement, der signalerer opbakning til denne særlige medlemsgruppe. Det har de i høj grad brug for. Familieplejerne udfører et vigtigt og vanskeligt arbejde for kommunerne, men honoreres desværre ikke altid efter fortjeneste. Mange familieplejere oplever store problemer med de løn- og arbejdsvilkår, som deres kommunale arbejdsgivere tilbyder dem.

Mange kommuner forsøger at spise familieplejerne af med en aflønning, der er dikteret af de vejledende bestemmelser fra Kommunernes Landsforening (KL), men som ikke altid står i rimeligt forhold til opgavens omfang.

Det grundlæggende problem er, at KL gentagne gange har nægtet os at få en overenskomst for familieplejerne, som kunne bane vejen for bedre - og ikke mindst klarere og mere ensartede - vilkår på området. Manglende overenskomst betyder blandt andet, at familieplejerne ikke er omfattet af pensionsordning, som ellers er ved at være en selvfølge på det danske arbejdsmarked. På Familieplejernes dag sætter vi fokus på disse forhold og drøfter, hvordan vi i det daglige kan bakke familieplejerne op.

De trænger til opbakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce