De radikale metoder


De radikale metoder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Integration

"Det kan vi gøre bedre" skriver den radikale folketingskandidat Rune Christiansen 7/3 med henvisning til håndteringen af bandevolden på Nørrebro og integration af de mennesker, som det drejer sig om. Ja, ja, det kan være anstrengende at høre en loppe gø. Men hvis vi ønsker nationens forfald, så tror jeg, han har ret i, at det kan vi gøre bedre og hurtigere.

Rune Christiansen harcelerer over, at regeringen vil straffe sig ud af problemet i stedet for at prøve med pædagogiske metoder. Nu husker han måske ikke så langt, men i efteråret 2001, da den nuværende regering overtog, efter radikal dominans, var 72% af de ungdomskriminelle i Købehavn og 80% af de indsatte i fængslet i Ringe af anden etnisk oprindelse. Så De Radikale har jo faktisk vist, hvordan det skal gøres.

Angående integration var det ikke bedre. I september 2001, lige før De Radikale forlod kommandobroen, var ca. 1000 muslimer på et tidspunkt samlet i hovedstaden og råbte: Ned med den vestlige kultur! Der må vist have været et alvorligt radikalt-pædagogisk svigt. Sagen er, at en rigtig stor del af dem absolut ikke vil integreres.

Trods det var De Radikale sure over, at den nye regering bremsede lidt op for den islamiske invasion. Så jeg håber ikke, ret mange selvtænkende mennesker igen stemmer for, at vi skal have en radikalt styret indvandringspolitik, med en infernalsk og selvdestruktiv politisk adfærd som i halvfemserne.

De radikale metoder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce