De menneskelige aspekter glemmes


De menneskelige aspekter glemmes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dårligt nok er folketingsvalget overstået, før jeg læser, at der nu er ved at blive iværksat ressourcer til bekæmpelse af de voldsomt stigende trafikkøer i myldretiden.

Den 18. oktober skrev jeg følgende i avisen i indlægget "Magelighed og uvidenhed" følgende: "Der har i længere tid været varslet om klima- og ozonlagsforandringer pga. et forøget og umenneskeligt forbrug af større eller mindre CO 2-holdige effekter. En af årsagerne kan måske være magelighed, men en form for uvidenhed i forhold til den medmenneskelige adfærd og gensidig respekt for hinanden, kan det vel at mærke også være. Ét er sikkert: Biltrafikken er stærkt stigende, og især med store firhjulstrækkere, som man alene kan se med det blotte øje på de danske veje".

Kan det være rigtigt, at menneskehedens klima og menneskehedens velfærd virkelig skal neutraliseres af den øgede bilvækst, endda så meget, at miljø og sundhed nedprioriteres i forhold til et elektronisk styresystem til regulering af den stigende bilvækst.

Godt nok bliver der i argumenterne derfor givet udtryk for, som det er nævnt tidligere, at det er til forebyggelse af de stigende trafikkøer.

Man glemmer helt at tage vare på de menneskelige aspekter og tilpasser udviklingen i en uhensigtsmæssig retning.

Var det ikke bedre at forebygge bilvæksten, som i realiteten vil være mere hensigtsmæssigt.

En del af den forebyggelse kunne bl.a. være, at bilisterne selv tog et mere fremadrettet ansvar for den dårlige udvikling ved en form for motivation, som kunne være, "at male f..... på væggen".

"Tænk fremad".

De menneskelige aspekter glemmes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce