DF's fynske mål


DF's fynske mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poul Lindholm Nielsen, Slotsvænget 2 A, 1.th., Odense C, amtsrådskandidat for DF

INDFLYDELSE: Dansk Folkeparti ønsker at opnå politiske resultater gennem samarbejde med andre partier og vil være med til at sikre et samarbejdende amtsråd med en ny borgerlig amtsborgmester.

DF ønsker amterne nedlagt, men må erkende, at der ikke i Folketinget er opbakning. Indtil dette måtte ske, vurderer partiets amtsrådsmedlemmer løbende, om Fyns Amt fortsat skal tage del i ikke lovbestemte og mere perifere opgaver, så amtsskatten kan nedsættes.

Amtets opgaver skal løses bedst, billigst og ved brug af sund fornuft og koncentreres om kerneområderne: sygehuse, institutioner og trafik.

DF vil medvirke til de bedst mulige etablerings- og udviklingsmuligheder for nye og eksisterende virksomheder. Det er på høje tid, at Fyn også bliver et vækstområde. Med Odense Kommune som lokomotiv må de fynske kommuner frem på landkortet og i praksis vise initiativ og dynamik, så nye virksomheder med nye arbejdspladser bydes velkommen på Fyn.

Miljøet skal prioriteres højt, så det sikres at både vi og fremtidige generationer kan leve i et sundt miljø. Fyns Amt skal rådgive og vejlede virksomhederne i by og på land. Alternative løsninger foretrækkes frem for forbud.

Indsatsen for de svageste (fysisk og psykisk handicappede samt misbrugere) skal fortsættes med sigte på god livskvalitet.

Udliciteringer skal tilstræbes, hvor det er fornuftigt, men det er nødvendigt med klare kvalitetskrav. Går noget galt må amtspolitikerne have mod til, at skride ind for at rette opståede fejl.

Ovenstående er noget af udgangspunktet for DF's politiske arbejde i næste valgperiode i det fynske amtsråd. Socialdemokratiets amtsborgmesterkandidat Poul-Erik Svendsen må gerne være ked af det og sur på Dansk Folkeparti. Vi vil til gengæld tænke positivt og søge indflydelse på det politiske arbejde i amtsrådet ud fra devisen: Er man ikke en del af løsningen, er man en del af problemet.

DF's fynske mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce