Civil ulydighed er et farligt politisk våben


Civil ulydighed er et farligt politisk våben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DYRT: Civil ulydighed kan være dyr for de borgere, der anvender den for at opnå politiske resultater.

Præsten Lars Bork Hansen med flere mener, at de danske myndigheder udsætter mennesker for livsfare ved at udvise dem af Danmark, derfor udviser de civil ulydighed ved at skjule de udviste for myndighederne.

Omvendt er der mange, der mener, at de udviste er for få, og udlændingepolitikken er udtryk for et svigt over for den danske befolkning, der en dag kommer i mindretal i deres eget land.

Ingen ønsker at bringe deres medmennesker i livsfare, så det burde være en let sag for Bork Hansen og co. at føre bevis for deres påstande.

I modsætning hertil har adskillige mennesker ført bevis for at masseinvasionen af især muslimer er en trussel imod det danske samfund økonomisk og socialt, uden det har ført til en radikal ændring af indvandrerpolitiken.

Kritikken er blevet fremført af fagligt velfunderede mennesker, men den er blevet fejet af bordet med for eksempel ønsket om en ændring af den danske befolkningssammensætning som et gode på længere sigt, uden nogen har ført bevis for, hvad godet består i.

Danmark som nationalstat er ikke et gode i en globaliseret verden. Danskerne er blevet forvandlet til europæere frem for danskere. Er det et gode, danskerne har accepteret?

85 procent af al lovgivning vil fremover komme fra Bruxelles. Er det et gode, danskerne er enige i?

I den sammenhæng er den eneste mulighed for civil ulydighed, man har levnet danskerne, at de stemmer nej til diverse traktater, der kommer fra EU.

Diverse konventioner har danskerne aldrig haft mulighed for at stemme om. Desværre har det vist sig, at når danskerne stemmer nej til diverse traktater, så bliver deres nej omgået af de "ansvarlige" politikere.

Den demokratiske form for cilvil ulydighed bliver tilsidesat.

Man kan frygte, at vi fremover vil opleve samme former for civil ulydighed, somBork Hansen og Co. anvender blot imod indvandringen. Hvad så?

Ole Maisted er tidligere MF.

Civil ulydighed er et farligt politisk våben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce