Checken kom, men spærret


Checken kom, men spærret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

tilstandsrapport

Jan Nordbo Witzel kommer med en udtalelse 26/1 i sagen om tilstandsrapporter.

Der har været holdt næsten utallige møder i denne sag, JNW har ikke deltaget i et eneste af dem, men trods alt mener han, at han er den klogeste i verden på sagen.

Jeg kan oplyse at samtlige syn- og skønsmænd skrev i deres rapport, at der var  fejl på undertaget, som skulle have været benævnt som en K3 i tilstandsrapporten. Om K3, kritiske skader, står: "Beskriver skader, som vil medføre, at bygningsdelens funktion svigter inden for overskuelig tid. Dette svigt risikerer at medføre skader på andre bygningsdele."

Vi kan vel blive enige om, at OBH først tabte sagen i byretten i Odense, som OBH appellerede, og at OBH igen tabte sagen i Østre Landsret, hvor de tre dommere netop begrundede afgørelsen med, hvad syns- og skønsmændene var kommet frem til i deres rapport.

JNW skriver ligeledes, at man straks anviste beløbet.

Efter dommen i Østre Landsret betalte OBH det fulde beløb, og der var ikke fratrukket noget beløb, som tidligere var betalt.

Du ved sikkert godt, det er forkert, hvad du skriver, idet OBH godt nok sendte en check på 25.000 kr., men havde spærret checken, så den ikke kunne indløses, så det er ikke en betaling.

Checken kom, men spærret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce