Brug for mere stramning


Brug for mere stramning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

INDVANDRING/ASYL: Europa-Parlamentet, FN og Røde Kors hyler op og kritiserer Danmark angående menneskerettighederne og kritiserer Bertel Haarder for, at Danmark har strammet for meget vedrørende indvandring og asyl til Danmark.

Efter hvad man kan læse i aviserne, kan det tyde alvorligt på, at der ikke er strammet nok endnu.

Man har konstateret, at én ud af fire fanger i landets fængsler er udlænding eller efterkommer af udlændinge. Ud af 3741 fanger, som den 4. maj i år opholdt sig i fængsel eller arresthus, er 955 udlændinge eller efterkommere, siger undersøgelsen fra Kriminalforsorgen og Danmarks Statistik.

Det svarer til cirka 25 procent af de indsatte.

Det er rystende for befolkningen, at en så stor del af de fremmede er kriminelle her i vores land grundet de politikere, som i sin åbnede for sluserne - her tænker jeg meget på Socialdemokratiet. Her er så resultatet altså.

Man kan også læse, at udviste kriminelle lever i tomrum på ubestemt tid - det skulle dreje sig om 76 personer i alt. Disse personer skulle være anbragt i Sandholmlejren siden 1. maj 2003 på ubestemt tid uden rettigheder eller penge.

Til det må man tillade sig at spørge, hvorfor disse personer stadig er i Danmark, når de er udvist for kriminalitet og har svigtet den tillid, som Danmark havde givet dem ved, at de kunne opholde sig her, hvis de overholdt vores love, som jo også danske borgere skal.

Så det er lidt svært at forstå, at pressechefen Stig Nielsen fra Amnesty International synes, det er så synd for disse personer. De kunne jo have holdt sig på den rigtige side af loven.

Nej man skal nok til at være endnu mere kritiske med, hvem man lukker ind i Danmark eller giver asyl, så kunne det være, at man fik færre kriminelle indvandrere i vores fængsler.

Brug for mere stramning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce