Brug for dygtige muslimer


Brug for dygtige muslimer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TØRKLÆDE

31/1 føler Pernille Bendixen sig åbenbart kaldet til en lang søforklaring om, at tørklæde signalerer "renhed", og hvad ved jeg. En lang smøre, som vi ikke kan bruge til noget konstruktivt. Brugen af tørklæde er simpelthen et modefænomen, og tørklædet har derfor en temmelig diffus symbolik. Det kan betyde én ting i nogle sammenhænge og noget andet i andre sammenhænge.

Samtidig afslører hun, at hun tilsyneladende ikke kan kende forskel på integration og assimilation. Når man bliver integreret, kan man beholde sin kulturelle identitet, men når man bliver assimileret, forsvinder det kulturelle særpræg som f.eks. brugen af tørklæde. Pernille Bendixen foregiver at gå ind for integration, men i virkeligheden forlanger hun jo, at alle skal være ens og gå ens klædt.

Når hun desuden i tide og utide koketterer hun med sin jødiske baggrund, kan man godt begynde at spekulere på, om det i virkeligheden er de arabiske kvinder, hun og hendes proselytter har noget imod. Det var forklaring på bemærkningen om de sure jødiske kællinger

I disse år er en generation af unge muslimske kvinder på vej ud på især det offentlige arbejdsmarked. Vi har hårdt brug for dem, og de er tydeligvis dygtige, veluddannede og motiverede. Derfor er det både tåbeligt og ondskabsfuldt at lægge dem forhindringer i vejen gennem en fordummende og hysterisk tørklædedebat.

Det var morsomt at læse Alex Ahrendtsens vildt hysteriske indlæg. Men er det ikke også lidt pinligt, at det kommer fra en mand, der smykker sig med titel af viceborgmester i Odense? Endelig er det jo påfaldende, at den yderste højrefløj først for nylig er blevet så jødeglad.

Brug for dygtige muslimer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce