Britta Schall er kreativ


Britta Schall er kreativ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fællesskab

Det er egentlig ikke svært at fange budskabet i Britta Schall Holbergs "bjergprædiken" i FS mandag d. 27.oktober. Derimod er det lidt svært at forstå incitamentet til kronikken, hvis man ikke læser det der står mellem linierne!

Fru Holberg fabulerer, at uden fællesskab sander vi til! Ja så sandelig gør vi det! At hun benytter den sentens vækker begrundet mistanke om, at Fru Holberg har været på rov i det socialdemokratiske værdigrundlag, som er fuldstændig uforenelig med Venstres asociale værdipolitik. Mennesker har brug for at føle, at der er brug for dem!

Ja tak, det er beskæftigelsesminister, Klaus Hjort Frederiksen (V), flink til. Han vil have alle langtidssyge, stressede mennesker på arbejde, de nedslidte ældre skal tvinges til længere tid på arbejdsmarkedet, også den promille af ledige som ingen hverken kan eller vil bruge.

Ikke fordi de er dårlige mennesker, men fordi de fungerer dårligt. Mennesker som et samfund med en stærkere social bevidsthed end Venstreregeringens ville vise anstændig medmenneskelighed. Venstreregeringens menneskesyn og samfundsopfattelse styrker netop ikke fællesskabsfølelsen!

Fru Holberg konstaterer, at der i disse år er svag opbakning bag de politiske vælgerforeningers arbejde. Det må vist være et rent Venstreproblem.

Demokrati betyder, at der ikke er én sandhed og at der skal være plads til forskellige mennesker og holdninger, udtaler Fru Holberg. Jaså! Fru Holberg har tydeligt fortrængt sin tid som minister og bløderskandalen, hun i embeds medfør som sundhedsminister havde det overordnede ansvar for.

Dengang var hun en bedrevidende Venstreminister, der tromlede andres meninger og holdninger med ulykkelige skæbner til følge.

Afledt af Fru Holbergs påstand om "tilsanding", så hører hendes "bjergprædiken" hjemme i den tilsandede kirke. Det rette sted for Fru Holberg, hvis hun håber på syndsforladelse.

Den finder hun ikke i Fyens Stiftstidende, som har mange læsere, der ikke lider af politisk korttidshukommelse.

Britta Schall er kreativ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce