Bredbånd: - Ingen klumper i nettet


Bredbånd: - Ingen klumper i nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Chr. Lilleholt - energi-, forsynings- og klimaminister, Venstre
FT_Lars_C_Lilleholt
Debat. 

Der er vel knap nok noget mere irriterende, end når billedet på skærmen fryser midt i en god serie fra en af streamingtjenesterne eller fra live-tv. Eller når en betydningsfuld ordre mellem virksomheder strander håbløst i cyberspace.

Derfor er jeg tilfreds med at kunne konstatere, at det går fremad med udrulningen af lynhurtigt bredbånd i Region Syddanmark, så langt de fleste borgere oplever, at bredbåndsnettet faktisk udbygges og bliver hurtigere. Den helt friske kortlægning af bredbånd i Danmark viser, at 23.376 nye adresser alene det seneste år enten har fået eller er blevet opgraderet til lynhurtigt internet. Der er via bredbåndspuljen uddelt 27.695.093 millioner kroner i støtte til projekter her i regionen, som forhåbentlig vil bidrage til den positive fremgang de kommende år.

Det er afgørende for regeringen, at både private og virksomheder ikke skal skæve til deres geografiske placering i landet, når det kommer til bredbåndsforbindelsen. Det er helt vitalt for sammenhængskraften og forbindelsen mellem by og land, at bredbåndsdækningen er god og tidssvarende, så vi fortsat oplever vækst i de mindre byer og landsbysamfund herhjemme. Derfor skal vi have de sidste seks procent her i regionen med på det hurtige net.

Danmark skal fastholde sin førerposition, som et af verdens bedst digitaliserede lande. Derfor vil regeringen arbejde målrettet for, at udviklingen fortsætter i positiv retning. Det gør vi dels ved at fortsætte bredbåndspuljen, men også ved at fradraget via Boligjob-ordningen nu er gjort permanent. Vi skal have udvidet det lynhurtige bredbånd til alle danskerne, og Region Syddanmark er nået rigtig langt.

Bredbånd: - Ingen klumper i nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce