Borgerlig limpind


Borgerlig limpind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

byudvikling

Borgmesteren rager til sig, mener Socialdemokraterne og Enhedslisten bl.a. under henvisning til, at Odenses borgmester, Jan Boye, vil oprette en ny organisation med det formål at stække rådmand Anker Boyes (S) forvaltning.

Altmuligmanden (folketing og byråd) Lars Chr. Lilleholt (V) er ikke uventet enig med sin borgmester i dette tiltag og mener endog, at Anker Boye ser spøgelser ved højlys dag.

Hvad således venstremanden ser, skal jeg ikke kunne udtale mig om, men det kan næppe være alverden.

Det er almindelig kendt, at den siddende borgmester har raget til sig fra første dag i stolen, og ikke mindst benytter enhver lejlighed til at forherlige sine egne bedrifter.

Nu var det ikke den store kunst at overtage de tøjler, som den tidligere borgmester måtte slippe. Kunsten bestod i at videreføre byens (kommunens) stolte traditioner, så i hvert fald borgerne ikke skulle lide under skiftet.

At især vore ældre medborgere i dag mærker konsekvenserne heraf, ved vi alle. Sportsgrenene banecykling, boksning og speedway må tage til takke med usle vilkår. Sagt med andre ord: den kunst, som Jan Boye fik til opgave at forvalte, har han ikke formået (læs: evnet) at formidle til noget brugbart.

Det næste byrådsvalg er inden for rækkevidde, så fat mod de herrer Anker Boye og Per Berga (EL). Odenses borgere er af kløgtig observans og hopper ikke på den borgerlige limpind én gang til

Borgerlig limpind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce