Borgerbudget. Fiflerierne fortsætter


Borgerbudget. Fiflerierne fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

LÆSERBREV: Fiflerierne med borgernes skattekroner - ved Borgerbudget 2015 og Borgerbudget 2016 - fortsætter, kan man læse i avisen fra i fredags (19/5).

Foreningen Skullerodsholm i Nr. Lyndelse, der ragede samtlige 500.000 kroner til sig ved Borgerbudget 2015 til en legeplads, beder nu kommunen om at bidrage med årlige driftstilskud på 350.000 kr. Uden driftstilskud kan legepladsen tilsyneladende ikke blive til noget. 

Den politisk hovedansvarlige, Anne Møllegaard Mortensen fra Dansk Folkeparti, formand for kultur- og lokalsamfunds-udvalget, synes åbenbart, det er helt i orden, og sender ansøgningen videre til forhandlingerne om kommunens budget for 2018. 

Den nye udvikling i den mudrede sagsbehandling omkring Borgerbudget 2015 føjer sig til fiflerierne med Borgerbudget 2016.

Formanden for fordelingskomiteen, den såkaldte "Aktionsgruppe", rettede dengang i sin egen ansøgning efter fristens udløb, og han blev siddende med ved bordet under komiteens behandling af hans ansøgning. Og fik sin broderpart af puljen på 150.000. 

Tre andre medlemmer af komiteen fik også penge til egne projekter. Uden at erklære sig inhabile og forlade mødelokalet under fordelingen af midlerne. 

De fem ufine modtagere af skattekroner burde retteligen betale pengene tilbage til kommunekassen.

Ved ingen af de to uddelinger har der været tale om mulige driftstilskud. Så hvis økonomiudvalget lader legepladsen i Nr. Lyndelse indgå i budgetforhandlingerne for 2018, vil det være at gøre grin med de 70 ansøgere, der blev sendt hjem med deres ideer til anlægsprojekter.  

Der bør være lige vilkår for alle borgere i Faaborg-Midtfyn kommune.

 

Borgerbudget. Fiflerierne fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce