Bevar narkotikarådet


Bevar narkotikarådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

byrådsmedlem (R), Syvhøjevej 22, Odense S

DØDSLISTEN: Regeringen har offentliggjort sin liste over nævn og råd, der skal nedlægges. Det aldeles glimrende narkotikaråd er således havnet på den såkaldte dødsliste, der hermed kommer til at leve optil sit navn!

Narkotikarådet har lavet et stort stykke arbejde siden sin oprettelse i 1995 under Socialministeriet og har formået at få en konstruktiv dialog med myndigheder, behandlere mm. Det indsamler viden fra Danmark og andre lande om narkomanernes forhold og er også kommer med gode ideer til, hvordan vi kan afhjælpe i hvert fald de svageste narkomaners situation.

En af de ideer er offentlige fixerum til narkomaner. I Odense kunne det jo være forbeholdt herboende klienter, der kunne få den receptpligtige heroin under lægetilsyn på hospitalet. Narko kan for de svageste brugere ende med at være et spørgsmål om liv eller død. Narkotikarådets ide om fixerum ville kunne afbøde den største elendighed.

Regeringen bør tænke sig om endnu en gang og lade dette råd fortsat virke til gavn for de absolut svageste blandt vore medborgere.

Bevar narkotikarådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce