Besparelser. Tag ansvar, Fynbus


Besparelser. Tag ansvar, Fynbus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Torben Vind Rasmussen,<br />Forstander på Ryslinge Efterskole
Torben Vind Rasmussen
Debat. 

Debat: Tag ansvar, Fynbus

Læserdebat: Dagen før offentliggørelsen af regeringens ambitiøse udflytningsplan, offentliggøres Fynbus´ spareforslag. Ifølge planen skal Fyns største landkommune Faaborg-Midtfyn betale selskabets underskud ved at regionale ruter nedlægges.

Det er mig helt uforståeligt, at det forslag overhovedet kommer i høring. Som regions- og kommuneudpeget bestyrelse burde I have stoppet det allerede på tegnebordet. Alene omtalen af forslaget vil få potentielle tilflyttere til overveje, om de skal flytte udenfor aksen Odense-Svendborg. Så den første skade er sket.

Da regeringen onsdag fremsatte en udflytterplan, var det vel netop for at undgå en øget skævvridning af bevægelsen fra land mod by. Den bevægelse får et ordentligt hak i tuden af region Syddanmark og de fynske kommuner, fordi det er repræsentanter herfra, der er Fynbus´ politiske bagland.

Der er ingen grund til, at den høringsfrist går tiden ud. Tag ansvaret på jer nu og kom med en bestyrelses-udmelding efter jeres møde torsdag, hvor I tager spareforslaget af bordet.

Alene på Ryslinge Efterskole modtager vi hvert år omkring 10 mio. kr. i elevbetaling fra sjællandske elever. De er alle uden undtagelse afhængige af Fynbus, når de skal frem og tilbage fra Sjælland. Ønsker bestyrelsen i Fynbus, at vi flytter vores efterskole til Nyborg eller Odense, eller hvad er jeres dagsorden egentlig?

Besparelser. Tag ansvar, Fynbus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce