Begynd forfra og skab ordentlig public service


Begynd forfra og skab ordentlig public service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Medieforlig: Danske politikere og mediefolk - ja, hele Danmarks befolkning har nu en enestående mulighed for at skabe unik public service.

Som det er i dag, er det næsten ikke til at bære - medmindre man kan holde fingene fra tænd/slukknappen på sine elektroniske medier. Man kunne næsten få den kætterske tanke, at DR's ledelse og øvrige formandskab er i færd med at provokere den danske befolkning - i ly af en eller anden sikkerhed for, at uanset hvor ringe og i hvilken grad, der dækkes med såkaldt "public service", er DR og DR/TV's ledelse og ansatte sikret. Tanken kunne endog opstå, at det politiske apparat, der skulle træffe egentlige beslutninger omkring omfanget af midler til driften af de statsdrevne medierne, ikke har bevæget sig siden Statsradiofoniens indførelse.

Tag nu lige at sætte den dagsorden, der betinger, at hele Danmarks offentlige public service-udbyder, betragtes som ikke-eksisterende og genskabes som et nyt og effektivt apparat til gavn for landets borgere. Det er trods alt derfra, midlerne stammer.

Et enkelt eksempel er de såkaldte "sidste nyheder" der på tekst-tv ikke sjældent stammer fra samme "sidste nyheder" fra den foregående dags distribution. Ikke mindst omkring weekenderne synes der at være lukket for muligheder for sende friske "sidste nyheder". En stor sendeflade består (lidt overdrevet) yderligere mest i genudsendelser af genudsendelser. Kom nu i gang, derinde. Lad jer ikke narre af en stakkels programvært, der bliver nedvurderet og finder sig i at få løn for at sidde og blæse i en cykelpumpefløjte.

Glem alt om angsten hos nogle af 24/7´s medarbejdere for at flytte til hovedlandet - eller hvad med Fyn?

Begynd forfra og skab ordentlig public service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce