Befriende stjerneskud


Befriende stjerneskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

eu

Det var en velsignelse, at Irland sagde nej til Lissabontraktaten. Selvom det ikke lige var det, der affødte den nuværende, aktuelle debat, så var det et befriende stjerneskud, som gjorde opmærksom på, at EU-eliten ikke bare kan lade unionstoget buldre derudaf uden hensyn til dem, som det drejer sig om; nemlig befolkningerne.

Det samme gør sig gældende her og nu med indvandrerpolitikken, hvor politikerne angiveligt har "glemt" at læse det, der stod med småt og tænkt, at det går nok, og det udnytter unionseliten så åbenbart. Lad os håbe, at der kan blive bremset op på den opførsel.

Befolkningen burde jo allerede før vedtagelsen af traktaten om arbejdskraftens frie bevægelighed have haft en afstemning med forudgående oplysning om den fulde konsekvens og ikke bare den sædvanlige vildledende misinformation. For det viser sig jo nu bagefter, at EF-dommere kan bruge det til dansk suverænitetsafgivelse.

Det er interessant at følge debatten om den aktuelle EF-dom. En del på venstrefløjen, samt selvfølgelig Det Radikale Venstre er jo helt oppe på mærkerne. Den radikale ordfører på området indtager en attitude, som om han er parat til at stå i spidsen for et jagtkorps, som skal få ram på en ny tamilskandale i stedet for at forsvare landet mod det, som det drejer sig om. Men det har De Radikale aldrig haft ry for at være gode til.

Og der er også medier nok, som har samme holdning. Vi behøver ikke gå så langt efter det.

Så er der det med, at de såkaldte stramme sammenføringsregler, der er det betegnende, at når det skal vises i "fjerneren", så er det en dansker, som ikke kan få sin brasilianske kæreste hertil. Se det er lige noget, seerne kan forargres over, og det er også hensigten med det.

Ingen kalder en spade for en spade og fortæller seerne, at reglerne primært er til for at imødegå en islamisk-orienteret invasion, men sådan må man jo ikke sige.

Anders Fogh sagde ellers i sin åbningstale i oktober 2003, at "det var skønt at sige farvel til det politiske korrekte kvælertag". Det var også som om, der kom en lettere brise over landet dengang, men det er desværre fordampet igen.

Befriende stjerneskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce