Bebrejd ikke os det kæmpe problem


Bebrejd ikke os det kæmpe problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lykke Krapalisfolketingskandidat (DF),Odensevej 44, Langeskov.

POPULISME: Elise Pedersen skriver i Fyens Stiftstidende den 6. november at Dansk Folkeparti ikke formår at løse de problemer, flygtninge/indvandrere har ført med sig, og det vil jeg tildels give hende ret i. De regler og love, man har på området, gør det praktisk taget umuligt at løse problemerne

Man skal lukke for vandhanen, før man går i gang med at tørre gulvet op. Hvad nytter det at tale om integration, så længe indvandringen foregår så hurtigt, at integrationen ikke kan holde trit?

Når hun nævner Vollsmose, er det i sig selv et godt eksempel på, at de tiltag, som regeringen har lavet, ikke har haft nogen som helst effekt, tværtimod. Det løser nemlig ikke problemet i Vollsmose at forskønne området. Det kamouflerer det blot.

I øvrigt mener vi i DF, at en overvejende del af de indvandrede ikke lader sig integrere. Dertil er kulturelle og religiøse forskelle ganske enkelt for store. Specielt muslimerne har gang på gang vist, at de lader hånt om de naturlige krav, vort samfund stiller til indvandrere. Dansk hjælpsomhed og gæstfrihed misbruges specielt af muslimske indvandrere. Vil de ikke indordne sig under vore skrevne og uskrevne normer og regler, er det dem og ikke os, der skal forlade landet.

Det er Socialdemokratiet, der er populistisk, ikke Dansk Folkeparti, for vi har advaret mod Socialdemokratiets politik på området og mener, hvad vi hele tiden har gjort. Derimod er Socialdemokratiet i stigende grad flygtet fra sin egen skygge.

Jeg mener, det er på høje tid at stille ufravigelige krav til flygtninge/indvandrere. Såfremt disse ikke efterkommes, skal det resultere i udvisning. Alternativet kan være, at man reducerer diverse ydelser som bistand/børnepenge/boligydelse etc. Der skal være alvorlige konsekvenser ved at holde børn hjemme fra skole, udeblivelse fra undervisning og andre integrationsfremmende foranstaltninger, herunder arbejdstræning som bistandsmodtager.

I øvrigt mener vi i Dansk Folkeparti, at hovedparten af muslimer ikke lader sig integrere, fordi de ikke vil integreres. Hertil er de religiøse og kulturelle forskelle reelt uoverskuelige. Derimod vil de gerne nyde godt af det danske samfunds materielle goder.

At Elise Pedersens parti har skaffet samfundet et kæmpe problem på halsen, skal hun ikke bebrejde os.Elise Pedersens indlæg 6. november.

Bebrejd ikke os det kæmpe problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce