Barfoed to gange bagud

Kristian Kristiansen

Barfoed to gange bagud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

boliger og annonce

Det er en underlig virkelighedsopfattelse, der undertiden kan brede sig i kredse, der dyrker mammon som Gud og har kapital-akkumulation som centralt evangelium - og dét alene.

Tag nu f.eks. ejendoms-koncernen Rolf Barfoed, der lige nu er ved at færdigopføre, hvad man både ubeskedent og fejlagtigt kalder "fremtidens boliger" i Bolbro. Men hvis man så spørger koncernen, hvor de alternative energiformer egentlig er henne i byggeriet, hvor jordvarmen og solcellerne og genanvendelsen af regnvandet er blevet af, så bliver man bare mødt af tavshed.

Koncernens næsten utåleligt selvpromoverende stil overmandes her af de barske kendsgerninger: det er ikke nok at bygge flot. Fremtiden ligger et helt andet sted, og fremtiden hedder bæredygtighed.

Men også i anden henseende er Barfoed & Co. bagud.

I Ugeavisens seneste nummer søger koncernen således en rengøringsassistent, der skal være mellem 35 og 50 år, og som skal kunne arbejde selvstændigt.

Det er helt enkelt hamrende ulovligt at bruge den art formuleringer. Enhver kan læse det ud fra Forskelsbehandlingslovens § 1. Men enten har Barfoed hverken fattet lovens bogstav eller budskab - eller også er det udtryk for, at man har stillet frem til juridisk tag-selv-bord?

Nu må koncernen så lære lektien gennem en politianmeldelse.

Det er da egentlig lidt synd. For det er jo en vigtig lov, som beskæftigelsesministeren har sagt. Den sikrer nemlig, at mennesker bliver bedømt efter, hvad de kan og ikke efter alle mulige andre målestokke.

Barfoed to gange bagud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce