Bandekrig: Bandernes bluffnummer


Bandekrig: Bandernes bluffnummer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Våbenhvile: Man skal jo i princippet være positiv overfor alle gode tidender, men er det nu ikke en smule for naivt at tro på de uofficielle kilder i denne sag?

Kilderne, der blandt andet skulle være medlemmer af bandernes såkaldte forældre-grupper i Mjølnerparken og på Nørrebro siger til Ekstrabladet, at der nu er etableret en måneds våbenhvile mellem de stridende parter: Loyal to Familia og Brothas.

Kildernes troværdighed kan da vist ligge på et tørt sted. Der er da heller ingen officielle kilder, der bekræfter det gode budskab.

Der er tale om løgnagtige kriminelle galninge og mordere, som kun tænker på ære, gengæld og hævn. Hadet stikker så dybt, at der ville kræves mere end almindelig selvbeherskelse for at tro på fred - også selv om varigheden kun er på en måned.

Alene den begrænsning efterlader tvivl. Hvad så, når måneden er gået? Lyner revolverne så igen? Vi skal ikke tro dem over en dørtærskel.

Udmeldingen har kun til formål at lulle befolkningen og politiet ind i troen på, at nu er vi på vej mod normale tilstande. Så kunne myndighederne, hvis de ellers var dumme nok (hvad de heldigvis ikke er) slække på beredskabet og derved gøre det nemmere for banderne at gennemføre nye dødbringende opgør.

Og det fortsætter lige så længe, der findes bander. Der bliver ikke ro, før banderne enten er smidt ud af Danmark eller isoleret fra samfundet i særlige fængsler/lejre på ubestemt tid. De skal under ingen omstændigheder lukkes ud i det frie samfund igen og ødelægge livet for almindelige fredelige og lovlydige borgere, der må gå i daglig frygt for at blive ramt af en vildfaren kugle.

Lovgiverne tvinges til midlertidig suspendere bandemedlemmernes lovfæstede frihedsrettigheder og via nye særlove bure dem inde - også uden at der foreligger et bevis for kriminalitet i strafferetslig forstand. Det er vil være være en helt uhørt og uønsket foranstaltning, men den kan blive nødvendigt, fordi omstændighederne tvinger samfundet til en stærk offensiv aktion. Alene det at være medlem af en kriminel bande skal kunne medføre øjeblikkelig frihedsberøvelse. Politiet har navne og adresser på banditterne.

Det er kun et spørgsmål om at få dem hentet og buret inde. Herefter må det være op til retssystemet - efter en grundig vurdering i hvert enkelt tilfælde - at afgøre, hvornår bandemedlemmerne evt.er blevet "møre" nok til igen at kunne slippes løs og sendes ud blandt normale, lovlydige danskere.

Bandekrig: Bandernes bluffnummer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce