Både kommune og politi har spillet fallit


Både kommune og politi har spillet fallit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

pokalfodbold

Det er med stor undren, at Odense Kommune og Odense Politi endnu ikke har fundet en god løsningsmodel med FC Fyn og eventuelt også Brøndby IF til afvikling af de to klubbers indbyrdes pokalkamp i fodbold.

I pokalturneringen har man for at tilgodese både de mindre klubber og fodboldens væsen med potentielle overraskelser indbygget den gode regel, at lavest rangerende klub skal have hjemmebanefordel.

Odense Kommune og Odense Politi har med deres nuværende standpunkt ikke blot spillet fallit, men også frataget FC Fyn deres hjemmebanefordel.

Det er helt uhørt, at en kommune ikke søger at finde løsninger på et problem for at støtte en sportsbegivenhed, som en meget stor del af byens borgere er interesseret i.

Jeg er ikke blind for, at der til en sådan pokalkamp måske ville kunne opstå situationer, som efterfølgende ville berettige Odense Politis forhåndsvurdering af kampen som værende en "højrisikokamp". Men hvis denne vurdering er argumentet for ikke at give tilladelse til afvikling af kampen, så må samme regel jo også gælde, når OB næste gang skal spille en "højrisikokamp".

For at OB ikke fremover skal spille deres hjemmekampe på Fort Knox, og for at FC Fyn også skal have fair play, bør Odense Kommune og Odense Politi vise lidt format og hurtigst muligt gå sammen med FC Fyn og Brøndby IF, som bevisligt er meget samarbejdsvillige i sådanne situationer, så vi kan få en ordentlig løsning og ikke en skamplet.

Både kommune og politi har spillet fallit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce