Avisen. Ligegyldig sport


Avisen. Ligegyldig sport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Det, der er blevet kaldt den største sportsbegivenhed i Danmarkshistorien, VM i ishockey på dansk is, er slut, og det var dejligt med Sverige som vinder.

Lidt afhængig af, hvor man får sine oplysninger fra har antallet af tilskuere været mellem 350.000 (nærværende avis) og 500.000 (TV2sport), danskere og udlændinge, som har opført sig pænt - i modsætning til fodboldens hooligans - og arrangementet har været en god reklame for Danmark.

Det er spændende, hvornår det går op for sportsredaktionen på FS, at denne sportsbegivenhed har fundet sted, og hvor stor den har været: Som sædvanligt har der i ugerne, hvor VM i ishockey har fundet sted, været 3-4 siders artikler om OB og andre sekundære fodboldklubber, om GOG og andre håndboldklubber og måske en 1/4 side om ishockey og cykelsport, selvom de store forårsklassikere køres nu.

Mandag - dagen efter en spændende finale - levner avisen en kvart side til det nervepirrende opgør mellem Sverige og Schweiz og mængder af spalteplads - fem helsider - til sekundære fodbold- og håndboldresultater og tilmed en halv side til en historie om en Marienlystspiller, som flytter til København.

Hvor uinteressant og ligegyldigt.

Det er redaktionelt en katastrofe.

Avisen. Ligegyldig sport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce