Avisen. Den leder burde være stoppet


Avisen. Den leder burde være stoppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Det er for mig som mangeårig abonnent på FS uforståeligt, at en lederskribent som redaktionschef Peter Hagmund-Hansen i avisen 3. september finder det opportunt at underholde med sin manglende respekt for den indsats de fynske medlemmer af Folketinget udviser i deres arbejde for at gavne fynske anliggender.

Samtidig tillader han sig at vise sin foragt for de frivillige, der arbejder på mange fronter for nogen af de mange projekter, der er i gang i det fynske område, og tillader sig at kalde disse entusiastiske mennesker for en flok velmenende veteraner, der arbejder på amatørbasis.

Det hele må bero på PHH's manglende indsigt eller evne til at sætte sig ind i, hvad der foregår.

Mon ikke fynboerne i det store og hele har tillid til, at de fynske folketingspolitikere udmærket kan prioritere deres opgaver og forstår deres ansvar overfor deres fynske bagland og ikke har behov for vejledning fra PHH om dette og hint.

For mig er der ingen tvivl om, at vore fynske politikere eksempelvis arbejder stenhårdt for udvidelsen af den fynske motorvej, hvilket de har gjort i lang tid, men jeg tror også, at fynboerne værdsætter, at de arbejder for at skabe gode rammer for den udvikling, der foregår i nærsamfundet, og at de gør en stor indsats for at fremme fynske institutioner og igangværende fynske projekter på det kulturelle område.

Der er således behov for alle tiltag, men at mene, at de i det store spil relativt små beløb, der er tildelt Øhavsmuseet, Fyns Militærhistoriske Museum og Terrariet fjerner fokus fra arbejdet for at få en udvidelse af motorvejen over Fyn, er at blande pærer og bananer, de sager har intet med hinanden at gøre.

Det er en hån mod vore politikere at påstå, at disse bevillinger blot er givet for at vore folkevalgte kan promovere sig op til det kommende valg.

Vi skal glæde os over alle de ressourcer, som vore politikere kan trække hjem til Fyn og ikke spise misundelsens brød, når pengene ikke havner der, hvor man helst selv havde set det. De beløb, som er tildelt de tre fynske projekter på kulturbudgettet, havde højst givet os nogle få meter motorvej.

PHH's ærinde med lederen virker arrogant og uovervejet, og den form for revolverjournalistik undværer vi gerne i avisen.

Hans leder burde have været stoppet i redaktionen.

Avisen. Den leder burde være stoppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce