Atter en skandale


Atter en skandale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

eu-forbehold

Nu igen en skandale, at vi ikke kan deltage i den fælles EU-aktion mod piraterne ved Afrikas Horn grundet vore tåbelige EU-forbehold.

Forsvarsminister Søren Gade (V) er mere end bitter over, at det nu er 19. gang, at Danmark ikke kan deltage i noget fornuftigt grundet forbeholdene. Han får bl.a. opbakning fra udenrigsordfører Jeppe Kofod (S), som klart giver udtryk for, at vi skal af med forbeholdene.

Stakkels Margrethe Vestager (R), for hun får det ikke nemt, når dette skal drøftes i Folketinget. Hun kan nemlig ikke tillade sig at komme med noget positivt, for så bliver hun straks banket på plads af sine "rigtige radikale" medlemmer, som ikke helmer, før dansk "forsvar" kun består af Tivoligarden.

Det er nemlig først og fremmest De Radikale, vi kan takke for vore nedværdigende Nato- og EU-forbehold, som gav Danmark et utroligt dårligt ry i den vestlige del af verden.

Hvad Nato-forbeholdene angår, så var det jo de gamle kommunister i SF, og socialdemokraternes venstrefløj, som fik dem gennemført, men det var selvfølgelig De Radikale, som stod bag dette horrible. Det fik jeg bekræftet af et socialdemokratisk folketingsmedlem, der var tidligere Anker J. i en lukket kreds af erhvervsfolk efter et møde, hvor han havde haft et indlæg.

Til at begynde med kom han med nogle "Christiansborgudtalelser" om, at det var noget, hele Folketinget havde drøftet, men da vi gik hårdt til ham lød det: "Ja, selvfølgelig er det Radikale, der står bag. Det er imidlertid kun noget, der har med forsvars- og udenrigspolitikken at gøre, og det forstår vælgerne jo alligevel ikke så meget af".

Efter denne "smukke" karakteristik af vælgerne, kunne man høre den berømte knappenål falde til gulvet. Mange danskere ved ikke, hvor dårligt dette var for os, for mange inden for Nato havde gerne set, vi blev sendt ud af alliancen grundet vores forræderi, som ikke mindst amerikanerne så det som. Kun vores strategisk vigtige position, som "Proppen i den flaske, der hedder Østersøen", reddede os.

Hvad Muhammed-tegningerne har kostet i mistet omsætning i Mellemøsten, er pebernødder sammenlignet med, hvad erhvervslivet mistede i USA og de andre Nato-lande grundet forbeholdene.

Imidlertid kom der ikke så meget frem om det, for havde erhvervslivet været på banen, havde de mange venstreorienterede tv-journalister, vi dengang havde "fornøjelsen" af, straks afvist det med, at "det hele drejer sig ikke om penge".

Atter en skandale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce