Asylstop er at tage ansvar


Asylstop er at tage ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Pernille Vermund, politisk leder, Nye Borgerlige
Nyt parti kaster med milliarder i udspil Pm. med partiet Nye Bor
Debat. 

Integrationspolitikken er 'totalt mislykket', som Inger Støjberg for nyligt sagde til Berlingske. Det er DF og regeringen enige om. De er til gengæld ikke enige om, hvad de skal gøre. De går som katten om den varme grød.

Det gør de, fordi den eneste model, der vil virke, er en model, der bygger på, at vi stopper alt asyl i Danmark og koncentrerer vores hjælp i nærområderne. Og den model afviser regeringen.

Politikerne kunne godt, men vil ikke tage et opgør med den måde, vi håndterer flygtningeproblemer på.

Selvom det er åbenlyst, at Flygtningekonventionen fra 1952 skaber flere problemer end den løser, så insisterer politikerne på at holde fast i denne forældede konvention, som blev skabt i en helt anden tid og med et helt andet formål end det, den tjener nu, hvor vores samfund langsomt nedbrydes imens menneskesmuglere lever godt af, at vi hjælper de få på bekostning af de mange.

Det er alt andet end ansvarligt.

At Danmark stopper med at give asyl herhjemme og i stedet koncentrerer hjælpen i nærområderne betyder ikke, at vi melder os ud af det internationale samfund og isolerer os. Det betyder tværtimod, at vi tager ansvar og prioriterer de afsatte midler således, at vores bidrag hjælper mange flere værdigt trængende uden at påføre det danske samfund store problemer.

Flygtningekonventionen kan opsiges med et års varsel. EU-folkene nede i Bruxelles vil måske blive sure, men det kan danske politikere med gode argumenter på hånden godt stå op imod. Og Danmark er desuden ikke alene. Flere centraleuropæiske lande siger det samme som os.

Men det er som om, fornuften har trange kår i Europa, hvor patentet for de rigtige meninger ligger hos politikere og meningsdannere, der kun ser deres egen 'godhed' og ikke de skader denne 'godhed' forvolder.

Når jeg siger, at vi skal gribe fat om nældens rod og indføre et asylstop, er der mange, der beskylder mig for at være inhuman og ligegyldig over for ansvaret for at hjælpe mennesker i nød. Jeg skal lægge øre til de værste gloser i sproget.

Det ligger i luften, at den eneste rigtige måde at være 'god', 'ordentlig' og 'ansvarlig' på er at blive ved med at lukke flygtninge ind, som vi altid har gjort.

Men hvad er det i grunden, de forsvarer?

For at være 'god', 'ordentlig' og 'ansvarlig' skal man ignorere den katastrofe 35 års mislykket integrationspolitik har påført samfundet med parallelsamfund, højere kriminalitet blandt indvandrernes børn, dårlige skolekundskaber og ringe tilknytning til arbejdsmarkedet.

Man skal ignorere, at det koster staten 30 milliarder kroner om året, som kunne være brugt til noget bedre.

Jeg er ikke ligeglad med andre menneskers skæbne. Men retten til at få asyl i et europæisk land, som Flygtningekonventionen giver, skaber meget mere nød og elendighed, end den afhjælper.

Det store flertal af flygtninge befinder sig i nærområderne og er dybt afhængige af den hjælp, de kan få fra FN og andre internationale hjælpeorganisationer.

Når vi i Danmark bruger op mod otte milliarder kroner om året på at modtage og forsøge at integrere migranter, er det penge, som ikke kan bruges til at hjælpe de mange millioner mennesker, der er fanget i FN's lejre rundt om i verden.

Når Finansministeriet fortæller, at den 'totalt mislykkede' integrationspolitik koster staten 30 mia. kroner om året, er det penge, som ikke kan bruges til at højne kvaliteten i sundhedsvæsenet, uddannelsesvæsenet eller på socialområdet.

Pengene kan kun bruges én gang. Det er ikke at være 'ordentlig' at prioritere de få på bekostning af de mange. Og det er ikke at være 'god' og 'ansvarlig' at fastholde en asylpolitik, som år for år svækker det danske samfund - økonomisk, kulturelt og socialt.

Kun ved at indføre et asylstop kan vi tage ansvar for danskernes fremtid og samtidig skabe overskud til at hjælpe dér, hvor vores indsats vil gøre mest gavn.

Det vil være både ordentligt, godt og ansvarligt.

Asylstop er at tage ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce