Arrogant holdning

Erik Schandorff

Arrogant holdning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

konflikt

af erik schandorff

Blommegrenen 103, st.th., Odense SØ

De sidste uger har vist regeringen og Dansk Folkeparti's taknemmelighed over for deres vælgere. Især statsministerens arrogante holdning i forhold til et indgreb i konflikten.

Lad os gå tilbage til 70'erne hvor vi også havde strejker bl.a. oliestrejken, hvor chaufførerne strejkede. Her ville daværende statsminister Anker Jørgensen heller ikke gribe ind - det var jo en lovlig strejke, men sikke et hylekor, der kom fra Venstre og De Konservative - "statsministeren og hans regering var jo direkte uansvarlig over for erhvervslivet og befolkningen".

De samme to partier med Dansk Folkeparti som logrende halevedhæng er i dag flintrende ligeglad med om patienter dør, fordi man ikke kan eller vil give dem den rette behandling på grund af en lovlig strejke, som nu er slut. Dengang var det jo "kun" olie, man manglede, og strejken varede vel ikke engang 14 dage, men den socialdemokratiske mindretalsregering viste ansvarlighed og greb ind, inden det fik konsekvenser for befolkningen og erhvervslivet.  

Vi ved jo alle, at regeringen, og især Venstre, ønsker at privatisere den offentlige sektor, og man må jo indrømme, at de ved strejken er kommet et stort skridt videre i denne plan.

En anden ting, som man må spørge sig selv om, hvor blev de fem milliarder af, som Dansk Folkeparti lovede de offentlige ansatte? Hvorfor er der ingen, der stiller spørgsmål ved dette? Hvorfor stiller formanden for sygeplejerskerne ikke spørgsmål ved disse fem milliarder. Det samme spørgsmål kunne man stille til BUPL' s formand.

Der må sidde vælgere rundt om i landet, der spørger sig selv om, hvorfor stemte vi netop på jer, når I ikke engang kan opfylde det, som I lover i en valgkamp? - for regeringens vedkommende, de skattelettelser som bl.a. De Konservative var så stolte af, dem har befolkningen jo ingen gavn haft af, prisindekset er steget og steget siden valget, det samme er f.eks. olie- og benzinpriserne, og regeringen og Dansk Folkeparti har ingen planer om at lette byrden fra befolkningens skuldre ved at sætte afgifterne ned.

Der er partier i Folketinget, som har foreslået en differentieret moms på fødevarer, men er blevet afvist af både regeringen og Dansk Folkeparti. Med andre ord, VKO'en, fortsætter sin blokpolitik, som absolut ikke er til gavn for den store del af befolkningen - tværtimod er forskelligheden øget. Men hvem er denne udvikling til gavn for?

Arrogant holdning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce