Arbejdsgiver! Tillykke


Arbejdsgiver! Tillykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

arbejdsmarkedet

Når overskriften er: Arbejdsgiver! Tillykke, skyldes det, at arbejdsgiveren nu har en historisk chance for at skabe nye arbejdstagere og samtidig gøre et stort socialt arbejde.

Da man i Danmark har det, man kalder fuld beskæftigelse, bliver der nu også muligheder på arbejdsmarkedet for dem, som tidligere ikke havde de store chancer. Der er lige nu en enestående mulighed for et ekstraordinært samarbejde mellem de kommunale forvaltninger, politikere og arbejdsgivere for at gøre en indsats.

Jeg er sikker på, at en målrettet indsats for de knap 4000 mennesker, som vi i Odense har, i det man kalder matchgruppe 4 og 5, vil få en, omend en måske mindre, gruppe i ordinær beskæftigelse på sigt. Ja, jeg vil næsten sige, at bare ét menneske, som kan gå fra kontanthjælp til selvforsørgelse, vil være et stort arbejde værd.

Det er her, arbejdsgiverne kommer ind i billedet. Hvis alle, både private og kommunale arbejdsgivere, gav disse mennesker en ekstra chance, ville det have stor værdi, ikke kun her og nu men også i fremtiden.

Det ville hjælpe det enkelte menneske, give arbejdsgiveren mulighed for kompensation for den manglende arbejdskraft og samtidig hjælpe samfundet, da den nye arbejdstager ville gå fra kontanthjælp til ordinær beskæftigelse.

Så, kære arbejdsgiver her har vi en typisk win-win situation, som vi jo alle higer efter.

Men egentlig er det ikke kun et tillykke til arbejdsgiverne, som overskriften antyder, men et stort tillykke til os alle.

Arbejdsgiver! Tillykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce