Arafat er problemet


Arafat er problemet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JØDEHAD:Jeg vil gerne udtrykke en stor tak for Alex Ahrendtsens kronik om jødehadet på venstrefløjen. Den er virkelig saglig, informativ og grundig i sin analyse af de gudløse ideologiers besynderlige monotone had til alt jødisk.

Antisemitismen er dog ikke et politisk, men et åndeligt problem: Kommunismens modsætning, nazismen, begik historiens største systematiske folkemord og fik udryddet næsten hele den europæiske jødedom. I vor tid har også islam sluttet sig til hæren af fanatiske jødehadere, for hvem udgydelsen af jødisk blod er en hellig pligt.

Set i dette lys er Finn Nielsens indlæg 28. juli en ynkværdig demonstration af det lave debatniveau i vort land. Alex Ahrendtsen har tilknytning til Dansk Folkeparti, hvis pressesekretær Søren Espersen har en datter bosiddende i Israel. Derfor forsvarer Dansk Folkeparti Israel!

Her er vi helt nede på andedamsplan, hvor man ikke kan se mere end et par centimeter frem for sig. Finn Nielsens greb ned i skuffen med tyndslidte klichéer er fast og uden tøven, så vi får den sædvanlige retirade om Israel som slyngelstaten, der nægter de stakkels palæstinensere en selvstændig stat.

Men den stat kunne de have fået i november 1947, da delingsplanen for Palæstina blev vedtaget i FN ved simpelt flertal. Området havde ikke været en suveræn stat siden Israels undergang i år 70.

Det har altid været arabiske staters store ulykke, at de har haft uduelige ledere, der sætter sig utopiske mål og holder befolkningen i skak med terror, korruption og nepotisme. Og det palæstinensiske selvstyre er ingen undtagelse.

Som det fremgår af den sidste måneds begivenheder, har palæstinenserne nu omsider fået nok af Arafats terrorregime og forlanger, at han afgiver noget af sin magt til andre. Det har han lovet, men det er sket før og vil ingen virkning have overhovedet.

Det synes også at være undgået Finn Nielsens opmærksomhed, at Israel er begyndt at nedlægge bosættelser i Gaza, eller at Arafat i løbet af ét år har overført 67 mio. kr. fra bankkonti i Schweiz til sin kone Suha Arafat, der bebor en luksussuite i Paris sammen med deres datter og Arafats mor.

Det er syv millioner mere end det samlede danske kongehus modtager om året.

En rapport fra The International Monetary Fund fastslog i 2003, at et enormt beløb 5400 mio. kr. i perioden 1995-2000 forsvandt sporløst fra det palæstinensiske selvstyre.

Imens lever de fleste palæstinensere i ekstrem fattigdom, som det sømmer sig i en ægte slyngelstat.

Arafat er problemet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce